top of page

St. Tropez Spraytan 

Du har valgt at benytte Nanna`s link til en spraytan hos os.

Linket gælder kun bookinger i juni måned 2024.

Tilbudet gælder kun til farven medium.

Før du booker tid til spraytan, så læs vores info igennem...


OBS:

Der kan max bookes en tid til 100kr.

Ønsker du booke igen koster en behandling 230kr
og det skal gøres via aftale med butikken så altså ikke her igennem..

booking linket er kun forbeholdt kvinder, ønsker du tan som mand, kan det sagtens lade sig gøre. men dette skal aftales direktre med butikken.

der smider du en sms eller ringer på 81 61 44 44

Du finder booking
link i bunden af siden

Er spraytan noget for mig?
Selvfølgelig er tan noget for dig...!!
Spraytan er for alle UANSET størelse og kropsform.

 

Vigtig info om tan..
eksfoliere du ikke før din nye tan så holder den ikke nær så godt..Obs. Hvis man sveder efter sin behandling, kan man blive grøn så det vigtigt ikke være for fysisk aktiv.

 

Før behandling
 

Dagen før skal du eksfoliere
Huden skal eksfolieres/skrubbes grundigt, meget gerne med en skrubbe hanske, så alle døde hudceller og evt gammel spraytan/selvbruner bliver fjernet, dette vil sørger for at give din spraytan et bedre og mere holdbart resultat. Sørg for at smøre din krop ind i en god fed creme efter eksfoliering. Undgå også deodorant og parfume på dagen hvor du skal ha spraytan.Når du skal have spraytan

vil vi altid anbefale at komme i mørkt løstsiddende tøj, da der vil være overskudsfarve som kan suge sig ind i tøjet. gerne en oversize t-shirt og løst siddende bukser. Alt Spraytan kan vasket af tekstiler ved 30 grader, vi har endnu ikke oplevet at det har givet pletter, men dette kan vi selfølgelig ikke garantere, derfor anbefaler vi mørkt tøj.
 


Efter din behandling 


skal du lade farven sidde og trække op, vi anbefaler at man sover med sin tan på og først vasker overskudsfarven af dagen efter. Vi anbefaler at lade den sidde fra 8 - 12 timer, helst 12 for at være sikker at farven er trukket helt op. 

når du skal sove er det vigtigt at sove med lidt tøj på så du ikke får ligget med dine håndflader på kroppen, hvis det muligt.. dette kan give misfarvninger i håndfladen.

det er vigtigt at du forstår at farven du får at den farve du ender med at få kan variere ud fra personVedligeholdelse af tan.


For at opnå det bedste, pæneste og mest holdbar resultat er det utrolig vigtigt at bruge en masse fugtgivende bodyotion, både morgen og aften. Hvis huden får lov at blive tør, vil farven krakelere og kan derfor enten skalle af eller give pletter. Man skal undgå meget lange og varme bade og ikke tørre for hårdt med håndklæde, men helst duppe blidt. En perfekt vedligeholdeste med overstående kan en tan holde sig flot og ensartet i op til 10 dage
 

Hvis man bruger make up og renser ansigt hver dag, vil din spraytan aftage hurtigere i ansigtet end på resten af kroppen - som en ekstra service tilbyder vi at du kan komme ind maks 7 dage efter du har fået din behandling og få frisket ansigt og hænder op til en lille pris af 100kr. 

Ønsker du booke en tid??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allergisk reaktion
Tropez produkter er af naturlige ingredienser og parabenefrie, men der er altid en risiko for en allergisk reaktion. Det er dog meget sjældent dette forekommer. Hvis du vil være 100% sikker på om du kan tåle spraytan, anbefales det at du booker tid til en ”prik test” hvor et lille område på kroppen sprayes for at se om der sker en allergisk reaktion. Denne behandling er gratis.

Som gravid kan man også få spraytan da vores tan er af naturlige ingredienser og parabenefrie.
vi anbefaler dog at hvis du er idetmindste i tvivl, kan du konsultere med din læge og vi kan give dig en  ingrediens liste.
Ønsker du priktest eller er du gravid/ammende og ønsker ingrediens liste skal du kontakte shoppen på 8161 4444.

bottom of page